Waar kan ik je mee helpen?

Rust in je huis

Samen maken we een plan met jouw doel als eindpunt. Iets is pas een probleem als jij er last van hebt.

 

Met jouw doel voor ogen en jouw plan in de hand gaan we aan de slag in met het ordenen van bijvoorbeeld de administratie of je dagindeling en huishouding.

 

Een georganiseerde werkplek

Thuis werken heeft zijn voordelen, maar  hoe richt je jouw thuiswerkplek zo in dat het functioneel is? Hoe zorg je dat je niet steeds afgeleid wordt door je huishouden, gezinsleden of andere zaken? 

 

Samen richten we jouw werkplek zo in dat jij er optimaal kunt functioneren. Zo wordt thuiswerken echt efficiënt! 

Overzicht in je financiën

Als je financiën je boven de pet groeien, de rekeningen zich opstapelen en je de post niet meer open durft te maken, is het goed dat je hulp in roept. Ik kan je helpen bij het ordenen en in kaart brengen van je financiën. Zo krijg je rust in je hoofd en ruimte in je portemonnee.

 

Samen maken een plan hoe we dit aan gaan pakken. We kijken naar jouw doel. Wil je alleen meer overzicht, moeten er zaken geregeld? Wil je kijken waar je een en ander kunt besparen?

 

Is er een curator, bewindvoerder of budgetcoach betrokken? Dan nemen we deze na overleg en met toestemming van jou mee in het plan.

 

Als je weet dat je hulp vanuit de schuldsanering gaat krijgen kan ik je helpen bij het voorwerk: het in kaart brengen van je financiële situatie zodat je curator of bewindvoerder direct aan de slag kan.

Overzicht in je leven

Gezin, baan, verenigingen en sociaal leven. Hoe plan je dat allemaal zo dat je ook tijd voor jezelf over houdt?

 

Samen kijken we naar wat voor jou belangrijk is en vertalen we dat naar de praktijk van je dagelijkse leven.

 

Organiseren voor jongeren

Een studie, baantje en sport. Soms is het lastig om alles zo te plannen dat er ook nog tijd over blijft voor vrienden.

 

Ik kan je helpen om de dingen zo te plannen dat je overzicht hebt in dat wat je doet en dat alles wat moet gebeuren ook gebeurt. Als jij dat wilt op de manier die bij jou past.  


Zelfs klein beetje hulp kan al een wereld van verschil maken