De schakel naar de juiste hulp!

Wie ben ik?

Ik ben Jacqueline te Dorsthorst, ik woon in Zevenaar. Ik ben geboren op 29 mei 1966, getrouwd en moeder van een zoon en een dochter.


Begin jaren tachtig heb ik de opleiding ziekenverzorging afgerond. Om deze opleiding uit te breiden en verder te perfectioneren heb ik de daarop volgende jaren de volgende opleidingen gevolgd:

  • HBO management in de gehandicaptenzorg
  • Didactische vaardigheden
  • Christelijke Hogeschool Ede ontwikkelingsgericht- en pubercoachen.

Ervaring

Al tijdens mijn studies en ook daarna heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende werkvelden in de rol van ziekenverzorgende tot coördinerend begeleider.

 

Tijdens deze werkzaamheden en ook in mijn eigen huishouden heb ik ervaren hoe belangrijk het is je huishouden, administratie en financiën op orde te hebben.

Met de ervaring als cliëntenadviseur en nu als zorgbemiddelaar kan ik jouw hulpvraag onderbouwd in kaart brengen.  

 

Deze hulpvraag kan bestaan uit het regelen van extra inkomsten voor je gezin met bijvoorbeeld subsidies, inzicht krijgen in het overzicht en structuur van je eigen leven en eventueel zoeken naar de juiste hulp.

 

 

Door mijn inmiddels 35-jarige ervaring en sociale netwerk ben ik de schakel naar de juiste hulp.

 

Met mijn kennis en ervaring weet ik inmiddels dat het belangrijk is dat er iemand voor je klaarstaat die samen met jou de situatie in kaart brengt en op zoek gaat naar de benodigde oplossingen om jou weer op weg te helpen en er samen met jou voor te zorgen op de goede weg te blijven.


Op weg helpen, maar ook op de goede weg houden!